Az elmúlt 24 órában történt

2024.01.17. 09:16

Rendőrségi intézkedések számokban

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szolgálatban lévő állomány hét főt fogott el, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Zaol.hu

Forrás: Shutterstock

Szabálysértési feljelentéssel 23 alkalommal éltek a zalai rendőrök, helyszíni bírságot 85, míg közigazgatási bírságot 29 alkalommal szabtak ki.

A járőrök 2024. január 16-án délelőtt Keszthelyen, a Deák Ferenc utcában igazoltattak egy 25 éves zalaszántói férfit. Az iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene szabálysértési körözés volt elrendelve, mivel a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette be a törvényes határidőn belül. A rendőrök a körözött személyt előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon engedték.

Még aznap 22 óra körül Zalaegerszegen, a Domb utcában a körzeti megbízottak intézkedés alá vontak egy helyi férfit. Ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy vele szemben a Zalaegerszegi Törvényszék körözést rendelt el, mivel nem kezdte meg büntetésének letöltését. Az 53 éves férfit az elfogását követően a Zala Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították – írja a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában