Vádat emeltek ellene

2024.01.24. 07:42

Falnak, kerítésnek hajtott a részeg autós

Szerencsére személyi sérüléssel nem járó baleset történt 2023. szeptember 30-án, hajnali 5 óra körül Kilimánban.

Arany Gábor

Lerombolta kerítést autójával a részeg sofőr

Fotó: Ügyészség

Az autót vezető 22 éves kilimáni férfi ellen büntetőeljárás indult, ebben nemrég készült el a vádirat. Erről dr. Németh Eszter, a megyei főügyészség sajtószóvivő-helyettese adott tájékoztatást.  Eszerint azon a hajnalon a tette miatt vádlottá lett fiatalember személygépkocsijával a 7527-es számú úton Gelse irányából Alsórajk irányába haladt, mégpedig ittas állapotban. Kilimánban a Petőfi utcában ittassága és a helytelenül megválasztott sebessége miatt egy balra ívelő kanyarban átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, és az útpadkán át letért az útról, ahol a gépkocsi eleje először épület falának, majd továbbrobogva az ingatlan téglakerítésének ütközött. Ez után a lendülettől a személygépkocsi még továbbment, megpördült a tengelye körül, és másik ingatlan kerítésének ütközve állt meg a haladási irányával szemben. Személyi sérülés nem történt a balesetben.

A Nagykanizsai Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a fiatal férfivel szemben.

A sofőr nem sérült meg
Fotó: ZH Archívum/Gelsei Önkéntes Tűzoltóegyesület


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában