A hétvégén történt

2023.06.12. 11:27

Kerékpáros és autós ütközött Lentiben

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 76 órában egy halálos kimenetelű, négy súlyos és kettő könnyű sérüléssel, valamint 11 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 80 éves helyi nő közlekedett kerékpárral 2023. június 9-én 13 óra 10 perc körül Lentiben, a Bánffy Miklós utcában. A biciklis a Petőfi Sándor utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a Széchenyi István tér felől érkező, egyenesen haladó személyautónak, és összeütköztek. A balesetben a kerékpáros súlyosan megsérült.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány a hét végén nyolc főt fogott el, akik közül két személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 15 személyt állítottak elő, közülük öt személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában