Bosszú

2023.02.17. 10:38

Szexhirdetést adott fel zalakomári exéről egy férfi

Élettársa nevében feladott szexhirdetések miatt marasztalt el a bíróság 43 éves hódmezővásárhelyi férfit és tárgyalás mellőzésével 3 év próbára bocsátotta.

Arany Gábor

Képünk illusztráció!

Fotó: Shutterstock

A férfi egy zalakomári nővel élt együtt, majd a kapcsolat megszakadását követően 2021. február eleje körül volt párja tudta, engedélye nélkül  a nevében internetes hirdetést adott fel. Ebben megadta az asszony nevét, születési adatait, lakcímét és telefonszámát, valamint csatolt hozzá a nő arcát, meztelen testét ábrázoló képeket, emellett a szexuális életére vonatkozó adatokat is közölt. A hirdetés az internetes oldalon megjelent, azt mások mellett látta az asszony is, aki a hirdetés alapján több üzenetet kapott férfiaktól. Az asszony ezek után felvette a kapcsolatot a szolgáltatóval, és a hirdetést eltávolíttatta. Volt párja azonban 2021. február 17-én az internetes társkereső oldalon ugyanazzal a tartalommal ismételten megjelentette a hirdetést, amit megint többen láttak, és üzeneteket küldtek a nőnek, aki újra eltávolíttatta a hirdetést.

A  törvényszék közlése szerint a hódmezővásárhelyi férfit a Nagykanizsai Járásbíróság tárgyalást mellőzve jogerős büntetővégzéssel marasztalta el különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában