Baleset

2023.01.16. 09:38

Elektromos kerékpárral közlekedő férfit ütöttek el Zalában - súlyos sérülést szenvedett

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában kettő súlyos és kettő könnyű sérüléssel, valamint tizenhárom anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 49 éves óhídi férfi közlekedett személygépjárművel 2023. január 14-én 15 óra 30 perc körül a 7328-as számú mellékúton, Türje felé. A 12-es kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között hátulról nekiütközött az előtte elektromos kerékpárral közlekedő 62 éves szalapai férfinak. A baleset következtében a kerékpár árokba sodródott, vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány tizenkettő főt fogott el, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök tíz főt állítottak elő, közülük három személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában