Az elmúlt 24 órában történt

2022.08.05. 07:19

Biciklis szenvedett balesetet Zalaegerszegen, újabb vadgázolás történt a megyében

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 34 éves zalaegerszegi férfi kerékpározott 2022. augusztus 4-én 17 óra 40 perc körül Zalaegerszegen az Eötvös úton az Ady Endre utca irányából. A Mártírok útja kereszteződéséhez érve kerékpárjával áthajtott az úton a szemközti oldalra a Kerámia utca irányába, felhajtott a járdára, majd kerékpárjával nekiütközött egy téglából épített oszlopnak. A balesetben a biciklis megsérült.

Egy 41 éves Lentiben élő férfi 2022. augusztus 4-én 12 óra 20 perc körül a 7410-es számú úton közlekedett egy személygépkocsival Bocfölde irányából Sárhida felé. Haladása során a 4-es kilométerszelvénynél a jobb oldalról egy őzbak ugrott járműve elé, melyet elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínen elpusztult.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában 14 személyt fogott el, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés miatt. A zalai rendőrök 6 főt állítottak elő, közülük kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában