Kék hírek

2022.04.04. 14:10

Három körözött személyt fogtak el a rendőrök hétvégén Zalában

A Keszthelyi Rendőrkapitányság munkatársai két férfit előállítottak, egy nőt pedig a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek.

police.hu

A Hévízi Rendőrörs körzeti megbízottai 2022. április 1-én egy 36 éves sármelléki nőt igazoltattak Hévízen. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a nővel szemben a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot rendelt el mivel kábítószer-kereskedelem bűntette miatt kiszabott letöltendő szabadságvesztésre ítélték. A rendőrök a személyt elfogták és a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

 

Az egyenruhások 2022. április 2-án Keszthelyen egy 47 éves ózdi férfit, majd másnap egy 25 éves helyi férfit igazoltattak a városban. Az intézkedés során mindkét személlyel szemben megállapították, hogy érvényes körözés van velük szemben elrendelve pénzbírság meg nem fizetése miatt. A rendőrök mindkét férfit előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, akiket a bírság megfizetése után szabadon bocsátottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában