Az elmúlt 24 órából

2022.02.01. 08:12

Elsodortak egy gyalogost Keszthelyen; kerékpárossal ütköztek Zalaegerszegen

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában, egy súlyos, kettő könnyű sérüléssel, és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

zaol.hu

Forrás: police.hu

Egy 29 éves balatonedericsi férfi közlekedett 2022. január 31-én reggel egy személygépkocsival Keszthelyen a Tapolcai úton, a Rákóczi tér irányából. Haladása során későn észlelte, az úttesten neki balról szabálytalanul áthaladó 59 éves tapolcai nőt, és a gépkocsi bal visszapillantó tükrével elsodorta. A gyalogos a baleset következtében elesett, súlyosan megsérült.

 

Egy 69 éves zalaegerszegi férfi közlekedett 10 óra körül egy személygépjárművel Zalaegerszegen a Gyimesi utcában, az Általszegett utca felé. Az Erdész utca kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget, behajtott oda és összeütközött egy kerékpárossal. A balesetben a 77 éves zalaegerszegi férfi megsérült - írja a police.hu. 

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában