Frissen Zalából

2021.12.13. 11:50

Szalagkorlátnak ütközött egy autó a 76-os főúton

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 48 órában tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 65 éves balatonmáriafürdői férfi közlekedett egy személyautóval 2021. december 12-én 19 óra 5 perc körül a 76-os számú főúton. Amikor a 42-es kilométerszelvényhez ért, egy balra ívelő útkanyarulatban járműve a nedves útfelületen megcsúszott, megpördült, majd a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt, az autóban anyagi kár keletkezett – közölte a police.hu.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány nyolc személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök hat főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában