Frissen Zalából

2021.11.30. 15:00

Tizenegy éves kislánnyal folytatott szexuális viszonyt egy murarátkai férfi

Gyereklánnyal folytatott viszonyt a fiatal férfi, büntetőeljárás indult ellene.

Arany Gábor

A vádemelésig jutott történetről dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője adott ki tájékoztatást. E szerint az ügyben vádlottá lett 24 éves murarátkai férfi a vele egy háztartásban élő gyermekkorú unokahúga barátnőjével ez év január 8-án ismerkedett meg. A 2009 áprilisában született letenyei lány beleszeretett a fiatal férfiba, ezért rendszeresen megjelent náluk a murarátkai házban. A lány ilyen alkalmakkor igyekezett a férfi közelébe kerülni, vele kapcsolatot kezdeményezni. Az egyik ilyen esetben, 2021. február elején kettesben bementek a férfi szobájába, beszélgettek, csókolóztak, majd a lány felajánlotta a férfinak, hogy közösüljenek, ami meg is történt; a férfi ekkor még azt hitte, hogy partnere 15 éves. Ezt követően azonban a nővérétől értesült arról, hogy még csak 11 éves a kedvese, ám ennek ellenére még két alkalommal, – február és március végén – nemi aktusra került sor közöttük, amikor ellátogatott hozzá a lány.

A fiatal férfi ellen Nagykanizsai Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában