Frissen Zalából

2021.10.17. 08:02

Kiderült, miért hagyta a buszmegállóban újszülöttjét a zalaegerszegi nő

L. Marianna kislányára egy kutyát sétáltató pár talált rá.

zaol.hu

Ebben a buszmegállóban találtak a kicsire Fotó: police.hu

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy egy takaróba és törülközőbe csavart csecsemőt találtak egy fonyódi buszmegállóban. A lakossági bejelentésnek és a somogyi rendőrök gyors beavatkozásának hála a mentők még időben el tudták látni a kicsit. A kislány anyja egy zalaegerszegi nő, L. Marianna aki nem sokkal később feladta magát a rendőrségen. A nőt emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ebben a buszmegállóban találtak a kicsire Fotó: police.hu

A Bors nemrég beszámolt a részletekről, miszerint L. Marianna múlt vasárnap egyedül, minden segítség nélkül hozta világra gyermekét, majd autóba ült, és egy fonyódi buszmegállóban hagyta az újszülöttet. A nőt a közeli kameraképek alapján azonosították a rendőrök, ám elfogni azért nem sikerült, mert időközben Ausztriába utazott fiával. L. Marianna végül szerdán adta fel magát, vallomásában azt mondta azért hagyta a buszmegállóban a kicsit, mert úgy gondolta, ott nagyobb eséllyel találnak rá. A nő nem tudta mit kezdjen a babával – aki azóta a kórházban a Nóra nevet kapta – ezért titkolta el terhességét. Tettéért akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.zaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/feladta-magat-a-fonyodi-buszmegalloban-talalt-ujszulott-anyja-egy-37-eves-zalaegerszegi-no-5680487/

https://www.zaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/ujszulott-kislanyt-hagytak-egy-fonyodi-buszmegalloban-5676728/

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában