Frissen Zalából

2021.09.27. 12:53

Ittasan támadt apjára egy fiatal férfi Oltárcon

Ittas állapotban az apját bántalmazta az a fiatal férfi, aki ellen emiatt a napokban emeltek vádat.

Arany Gábor

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A 30 éves férfi 2021. március 9-én napközben Oltárcon, Petőfi utcai lakásukban poharazgatott a szüleivel. Ittas állapotba került és ekkor összeszólalkozott apjával, aki lefeküdt a nappaliban az ágyra.

Fia ekkor a konyhában 12 cm pengehosszúságú műanyag nyelű kést vett magához, és azzal az ágyon fekvő apjához ment, majd hirtelen mozdulattal az apja nyakához tette a kést, és közepes erővel megvágta az apja nyakán a bőrt. A mozdulattal néhány centiméteres vágott sebet okozott, ami nyolc napon belül gyógyult. Ezt a konfliktust követően egy hónappal, április 3-án a fiatal férfi megint a szüleivel italozott a lakásukban. Ezt követően a szobájába ment, míg szülei a közös hálószobájukban feküdtek le. A vádlott fél három körül átment az apja szobájába, és 4-5 alkalommal az ágyon fekvő apja arcába ütött olyan erővel, hogy az idősebb férfinak súlyos sérülést, orrcsonttörést okozott. A sérülés tényleges gyógytartama négy hét volt.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba a büntetőügyről tájékoztatva közölte, a fiatal férfi ellen a nagykanizsai Járási Ügyészség testi sértés bűntette, és testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat.

Kiemelt kép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában