Frissen Zalából

2021.06.29. 07:36

Elektromos autók gyulladtak ki egy szálloda mélygarázsában

Két autó teljesen, további kettő pedig részben égett egy szálloda mélygarázsában Balatonfüreden, a Széchenyi István utcában hétfőn hajnalban.

KATVÉD

Két autó teljesen, további kettő pedig részben égett. A város önkormányzati tűzoltói mellett a veszprémi és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett a helyszínre. Az egységek kiürítették a mélygarázs melletti két apartmanházat, amelyeket negyvenhárom ember hagyott el ideiglenesen.

A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat. Az utómunkálatok közben visszahűtötték a kiégett roncsokat és a garázs vasbeton szerkezetét. A mélygarázs feletti felszíni parkolónak azt a részét, amit a tűz érintett, elkordonozták a balesetveszély elkerülése érdekében. A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz okát. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában