Frissen Zalából

2021.05.10. 07:58

21 baleset helyszínén intézkedtek a zalai rendőrök 72 óra alatt

Az elmúlt 72 óra eseményei számokban.

police.hu

Forrás: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 21 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül egy könnyű sérüléssel, további húsz anyagi kárral végződött.

A 61-es számú főúton közlekedett személyautóval egy 38 éves nagykanizsai férfi 2021. május 9-én 17 óra 20 perckor Pogányszentpéter irányából Nagykanizsa felé. A 187-es kilométerszelvényben egy autó előzésébe kezdett, de figyelmetlensége miatt későn észlelte a járművét már előző, 65 éves férfi által vezetett motorkerékpárt. Az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányozta gépkocsiját, majd elvesztette uralmát a jármű felett, és a vízelvezető árokba csapódott, ahol felborult. A balesetben a járművezető könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

A szolgálatban lévő állomány tíz főt fogott el, akik közül öt személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, köztük öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában