Vélhetően az eltűnt nagybakónaki férfiét

2020.08.12. 08:32

Holttestet találtak a gelsei hegyen (frissítve)

Információink szerint kedden, az esti órákban holttestet találtak a gelsei hegyen.

Szabó Zsófia

gyász, gyertya, halál

Fotó: pixabay.com

Úgy tudjuk, a több hete Nagybakónakról eltűnt férfit találták meg, aki után több százan kutattak – mint arról mi is beszámoltunk.

Meg nem erősített információink szerint véletlenül akadt rá tegnap éjjel a hegyháton lévő terület birtokosa az erdőben az elhunyt, több hétig kutatócsoportok és családja által keresett, középkorú nagybakónaki férfire.

A megtalálás körülményeiről azt tudjuk, hogy egy idegen kutya fogadta a hely tulajdonosát, aki füvet nyírni érkezett a birtokára kedd este.Az eb agresszív volt, mintha védeni akart volna valamit.

A terület birtokosának – állítólag – ismerős volt az eb, amit a gazdájával együtt mindenütt kerestek. Azonnal értesítette a rendőrséget és a helyi önkéntes tűzoltókat. A helyszínelés és a szemle egész éjjel tartott.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik későbbre ígértek tájékoztatást.

Frissítés:

A Zalai Hírlap megkeresésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a holttest azonosítása még tart. Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják, így idegenkezűség gyanúja nem merült fel a halálesettel kapcsolatban.

Továbbá: a gelsei hegyen talált kutya rendelkezett csippel, amelyből tudható: valóban a több hete eltűnt, nagybakónaki férfié volt az eb.

Ám arról hivatalos megerősítést, miszerint valóban a nagybakónaki férfi maradványait találták meg a gelsei hegyen, nem kaptunk, mivel még tart a vizsgálat.

Azonban a rendőrség eltűnt-körözött személyeket tartalmazó honlapján szerda délelőtt óta nem szerepel eltűnt személyként az egykori nagybakónaki férfi, noha több héten át ennek révén is keresték a hivatalos szervek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában