Nikola Mitrovic jól van

2020.06.15. 16:20

Sorokpolányi baleset – A ZTE Football Club egyik játékosa is érintett

A zalaegerszegi ZTE Football Club megnevezte a reggeli sorokpolányi balesetben érintett játékosukat, Nikola Mitrovic-ot és az alábbi közleményt adták ki:

Horváth Balázs/Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs/Vas Népe

Nikola Mitrovic jól van és pályára léphet Kisvárdán.

Csapatunk középpályása, Nikola Mitrovic ma reggel közúti baleset részese volt. Labdarúgónk a védett főúton haladt, amikor egy másik gépjármű szabálytalanul elékanyarodott, és az esős időben csúszóssá vált úton már nem lehetett elkerülni az ütközést.

A legfontosabb információ, hogy Mitrovic nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen.

A médiában megjelent egyéb hírek, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak.

A balesetben érintett másik személyt vizsgálatra kórházba szállították, de szerencsére ő sem szenvedett sérülést. A rendőrségi helyszínelés délelőtt véget ért.

Korábban írtuk, hogy az alig fél éves luxusautó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, ezt a klub cáfolta, bár a hivatalos Jármű Szolgáltatási Platform (JSZP) adatai alapján az autó forgalmi állapotánál továbbra is a „Hivatalból ideiglenesen kivonva” szöveg áll.

Azt is szemtanúk állítása alapján írtuk, hogy az autó nagy sebességgel közlekedett, több 50km/h sebességgel haladó autót is megelőzött a településen belül. Ezt továbbra is fenntartjuk, illetve nyilvánosan elérhető kalkulátor alapján hozzátesszük, hogy nedves úton 50 km/h sebességnél a féktávolság nagyjából 30.59 méter, ebből a reakcióidő alatt megtett út 13.89m, a fékút 16.7 méter. Az Audi vezetőjének a kanyarban minimum 50 méterről már észlelnie kellett az elé kihajtó autót.

Felvettük a kapcsolatot is a Vas Megyei Rendőrkapitánysággal is, ahol megerősítették, hogy a ZTE közleményével ellentétben a balesetben személyi sérülés is történt, a helyszínéről egy sérültet szállítottak kórházba a mentők.

A baleset körülményeit a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja – írja a vaol.hu.

Előzmény:

!function(d,l){„use strict”;var e=!1,o=!1;if(l.querySelector)if(d.addEventListener)e=!0;if(d.wp=d.wp||{},!d.wp.receiveEmbedMessage)if(d.wp.receiveEmbedMessage=function(e){var t=e.data;if(t)if(t.secret||t.message||t.value)if(!/[^a-zA-Z0-9]/.test(t.secret)){var r,a,i,s,n,o=l.querySelectorAll('iframe[data-secret=„'+t.secret+'”]'),c=l.querySelectorAll('blockquote[data-secret=„'+t.secret+'”]');for(r=0;r

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában