KAMIONNAL ÜTKÖZÖTT ÖSSZE EGY KISBUSZ

2020.05.28. 08:04

Öten haltak meg és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál – Frissítve

Összeütközött egy kamion és egy kisbusz csütörtök reggel a 710-es főút Balatonfőkajár és Csajág közötti szakaszán.

Kovács Erika / Napló

Fotó: police.hu

A veol.hu információi szerint egy téglákat szállító kamion ütközött össze egy kilenc utast szállító Fiat Ducato kisbusszal, mondta el Nagy Judit rendőrségi sajtóreferens. A balesetben öten életüket vesztették, négyen életveszélyesen megsérültek.

Fotó: police.hu

Aradi Virág, Veszprém megyei rendőrségi sajtószóvivő a baleset körülményeiről elmondta, a kisbusz Balatonakarattya felől ment Balatonfűzfő irányába, amikor előzni kezdett, és látva a szemből érkező pótkocsis teherautót, fékezett, de ennek ellenére frontálisan összeütközött a járművel. Utóbbi is vészfékezett, de az ütközést már nem lehetett elkerülni.

Az öt áldozat a feltehetően munkásokat szállító kisbuszban utazott. Legfrissebb információik szerint a balesetben összesen két teherautó és az utasokat szállító kisbusz ütközött, egyelőre tisztázatlan körülmények között.

Információk a sérültekről

Tudomásuk szerint minden elhunyt és sérült férfi. Az elhunytak 35 és 50 év közöttiek. A sérültek között van egy 17 éves borsodi fiú, akit egy másik sérülttel együtt a veszprémi kórházba vittek. Mentőhelikopterrel szállítottak egy-egy sérültet a győri kórházba, illetve az egyik budapestibe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában