Vádat emeltek

2020.04.24. 10:30

A zalaegerszegi buszpályaudvar várótermében is garázdálkodott a zalacsébi férfi

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség garázdaság és rongálás vétsége miatt emelt vádat egy 32 éves zalacsébi férfi ellen.

Zala Megyei Főügyészség

Fotó: Shutterstock

A büntetett előéletű zalacsébi férfi 2019. május 14.-én délután testvérével és még néhány ismerősével ittasan a zalaegerszegi buszpályaudvar várótermében tartózkodott. A testvérével dulakodott, a földön birkóztak, majd tovább folytatta fivére hergelését, és a kávéautomatából vásárolt kávéval teli poharat feléje hajította, a kávé a falra, illetve a pénztár ajtajára folyt.

2019. november 2.-án este Zalaegerszegen a Széchenyi téren lévő dohányboltban ittas állapotban minden előzmény nélkül agresszív, erőszakos módon kötekedni kezdett a többi vásárlóval és az eladóval, az üzlethelyiség előtti járdaszakaszon kettő alkalommal megrúgta a dohánybolt ún.megállító tábláját. Az ún. megállító tábla használhatatlanná, javíthatatlanná vált, az okozott kár kb. 70.000Ft.

A terhelt 2019. szilveszterekor az esti órákban ittas állapotban megjelent Zalaegerszegen, a Platán sor – Landorhegyi út kereszteződésében lévő italboltban, majd miután ott nem szolgálták ki, egy köztéri, fém szemetesedénnyel megdobta az üzlethelyiség egyik dupla üveg ablakát, minek következtében az ablak betört. Ezt követően a terhelt sietve távozott a helyszínről. A rongálással okozott kár kb. 40.000Ft -írja a Zala Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában