Eljárás indult ellene

2020.03.01. 09:56

A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi a piroson át próbált menekülni Zalaegerszegen

Tilos jelzésen áthajtva próbált elmenekülni a 24 éves baki férfi a zalaegerszegi egyenruhások elől.

police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2020. február 29-én 20 óra körül Zalaegerszegen, a Platán soron haladtak szolgálati gépkocsijukkal, amikor észlelték, hogy szemből egy korábbi intézkedésükből ismert férfi közlekedik Opel személyautójával, akit a vezetéstől korábban eltiltottak.

Azonnal megfordultak, hogy ellenőrizzék a vezetői engedéllyel nem rendelkező személyt, aki a sebességét növelve próbált elmenekülni, közben tilos jelzésen is áthajtott autójával. Pár utcával arrébb sikerült megállítaniuk a férfit, akit ellenőrzés alá vontak.

Megállapították, hogy a 24 éves baki férfit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága eltiltotta a járművezetéstől, ezért a férfit előállították, majd őrizetbe vették. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult, a tilos jelzésen való áthaladás miatt pedig közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában