Vádat emeltek

2019.01.26. 11:00

Hangszóró miatt verte meg a nevelőjét a nagykanizsai fiatal

A nagykanizsai rendőrök egy 17 éves helyi fiúval szemben javasolnak vádemelést.

police.hu

Fotó: Shutterstock

A gyanú szerint a kamaszfiú 2018. augusztus 24-én a délutáni órákban Nagykanizsán, a Herkules utcában lévő lakóhelyén gurult dühbe, amikor nevelői elvettek tőle egy hangszórót, amit többszöri felszólítás után sem halkított le. A fiatal ezért elrúgott egy széket, beleütött a szekrény ajtajába, majd be akart menni a nevelői szobába. A sértett az ajtó elé állt, hogy ezt megakadályozza, de a gyanúsított a nevelő mindkét karját megfogta, hogy eltolja az útból, majd az ellenállás miatt felhagyott cselekményével. A sértett nő nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett a bántalmazás következtében – adta hírül a police.hu.

A 17 éves fiatallal szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában