Vádat is emeltek ellene

2018.07.31. 07:00

Népes családjával egy hónapig lakott ingyen egy férfi a Balatonon

Hetekig ingyen lakott egy kempingben a családjával, majd fizetés nélkül távozott az a férfi, aki ellen a közelmúltban emeltek vádat.

Arany Gábor

Fotó: Shutterstock

A megyei főügyészség által kiadott tájékoztató szerint a többszörösen büntetett előéletű férfi tavaly július 25-én élettársával és négy kiskorú gyermekükkel jelentkezett be a Keszthelyen egy kempingbe, bár a díjak kifizetésére nem volt pénzük. A férfi a népes családjával együtt a kemping szolgáltatásait folyamatosan igénybe vette, a személyzetet pedig többször is biztosította arról, hogy hamarosan pénzhez jut, és rendezi a tartozásait.

Ígéretei azonban csak azt a célt szolgálták, hogy a kempingben maradhassanak, mert semmilyen rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, így tisztában volt vele, hogy a szállásért nem képes fizetni. Egy hónapot töltöttek így a Balaton partján, majd augusztus 26-án hajnalban fizetés nélkül elhagyták a kempinget, hátrahagyva a 310 ezer forintot meghaladó kifizetetlen számlát. A megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője, dr. Jánky Judit tájékoztatása szerint a keszthelyi járási ügyészség csalás miatt emelt vádat a férfi ellen, végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozva – tekintettel büntetett előéletére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában