Hirdetés

2019.05.16. 21:30

Használt már akciós alufelni keresőt?

Az ilyen keresőkkel az akciós alufelniket is hamarabb megtalálhatja. Mérettől és márkától függően, már 18 000 Forint környékén találhatunk felniket. Érdemes az akciós időszakokra időzíteni a vásárlást, de természetesen az akciósguminál mindig jó áron lehet felniket vásárolni. A webáruházban vásárlás során folyamatosan lehet látni az árukészletet, így gyorsan eldönthetjük, hogy az adott felnire várunk egy kicsit vagy azonnal szeretnénk vásárolni.

Az Intent GMFM felni egy megbízható minőségű könnyűfém felni, amely egységcsomagban vásárolható meg. A csomagban a felnihez adják a felszereléshez szükséges gyűrűket és a csavarokat is. Ezeket nem szükséges külön beszerezni. Egy másik 20 000 Forint alatti felni a FIORANO HS, amely szintén minőségi felni. It már érdemes odafigyelni, mert nem minden esetben adják hozzá a tartozékokat, amely a felszerelést könnyíti meg. A Street Fighter felni szintén a minőségi felnik közé sorolható és elérhető a webáruházban. Ez már egy kicsivel drágább, de még mindig sokkal olcsóbb, mint a felnik többsége.

Az akciós alufelni kereső használata mindenképpen ajánlott, hiszen nagyon sok pénzt lehet így megspórolni. Szervíz szolgáltatásokkal, flotta kedvezménnyel is várják az érdeklődőket. A szervízben a helyben megvásárolt felnikre szívesen felszerelik az abroncsokat is. Ha az abroncsokból kettőnél több pár kerül egyszerre megvásárlásra, akkor flottakedvezményt biztosítanak. Amennyiben több abroncsot is meg kívánunk vásárolni, akkor mindenképpen érdemes ezt a lehetőséget kihasználni. Egyedi ajánlatot a weboldalon megtalálhatóm elérhetőségek bármelyikén kérhetünk. Az akciósguminál műszaki vizsgáztatással, autóvillamossági szereléssel, motor diagnosztikával, hibakód olvasással, számítógépes fékhatás méréssel, számítógépes lengéscsillapító méréssel, klíma töltésével és javításával, gyors szervízszolgáltatásokkal várják az ügyfeleket. Bármilyen problémánk is adódjon menet közben a szakemberek képesek segítséget nyújtani, így, ha több legyet is szeretnénk ütni egy csapásra, akkor érdemes tájékozódni a honlapon, illetve az ügyfélszolgálatnál telefonon keresztül. Mindig időben jelezzük érkezési szándékunkat, hogy a szakemberek készen álljanak fogadásunkra és a hibák elhárítására, a problémák megoldására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!