Frissen Zalából

2022.02.06. 14:00

Mutatjuk a legkedveltebb úti célok listáját

A Tripadvisor vendégértékelései alapján Dubaj lett a legnépszerűbb úti cél, megelőzve Londont, Rómát és Párizst is.

NA

Dubaj kiemelt népszerűségnek örvend a turisták körében

Forrás: Pixabay

A TripAdvisor minden évben összegyűjti a honlapján leadott visszajelzések alapján a legnépszerűbb és legtrendibb úti célokat, a legkedveltebb szállodákat, éttermeket, látványosságokat – írja a turizmus.com. Ez 2022-ben sem történt másképp, az oldal a 2020. november 1. és 2021. október 31. között leadott felhasználói értékelések alapján ismét listába szedte, hogy mely desztinációkat választják az utazók a legszívesebben. 

Idén a megszokott kategóriák (népszerű és trendi úti célok) mellett öt tematikus kategóriában is felállítottak toplistákat. Listázták a legjobb desztinációkat az ételek és a szabadtéri programok szerelmeseinek, a síelőknek, a városnézőknek és a napfényt keresőknek is. 

A legjobbra értékelt és legkedveltebb úti célok listáján Dubaj hivatalosan is letaszította a trónról az ikonikus európai városokat, mint London, Párizs és Róma, és 2022-ben a világ legnépszerűbb úti célja lett. A listán London a második, a mexikói Cancún pedig a harmadik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!