Frissen Zalából

2021.10.28. 09:00

Csokit vagy csaluNk! Élménytábort szerveztek Nagykanizsán (videó)

„Csokit vagy csaluNk” címmel élménytábort szervezett gyerekeknek a KonTuRplusz Egyesület.

Benedek Bálint

20211026, Nagykanizsa, „Csokit vagy csaluNk” címmel élménytábort szervezett általános iskolás gyerekek részvételével a KonTuRplusz Egyesület. Az egész hetes rendezvénysorozat a Thúry-technikumban a hagyományok bemutatásával indult. Gyerekek nevei: Flinger Áron, Flinger Levente, Tizedes Máté, Bognár Alexa, Mihácsi Fanni, Jakupánecz-Dara Odett, Szentes Gábor, Magyari-Major Gergő, Pesti Izabella, Hózensteiner Bálint. Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH_

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Az egész hetes rendezvénysorozat a Thúry-technikumban indult. Richterné László Erzsébet és Kovács Edina Zita pedagógus segített abban, hogy az 1–6. osztályosok megismerjék mindenszentek, halottak napja és a halloween ünnepét.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Horváth István, az egyesület elnöke elmondta: tematikus foglalkozásokat szerveztek, szellemlufikat és múmiákat készítettek például (képünkön), de terveznek őszi kirándulást is. Sőt: pizzát, szellemminyont és boszorkányujjakat is sütnek.

Az utolsó, pénteki napon pedig jelmezes parti lesz, s az angolszász hagyományok szerint elindulnak csokit gyűjteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!