Frissen Zalából

2021.10.18. 19:00

A divat olasz fővárosában járt a nagykanizsai Plichta Adrienn

Nemrégiben tartották a milánói divat hétvégét, nemzetközi nevén a Milan Fashion Week 2021, amely a divattervezők 2022-es év tavaszi, nyári kollekcióit mutatja be. A jelentős eseményen a nagykanizsai Plichta Adrienn is részt vett.

Benedek Bálint

Fotó: Plichta Adrienn

- Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezen a héten 2 napot is Milánóban tölthettem és részt vehettem a fashion show eseményén – mesélte a fiatal hölgy. – Felejthetetlen és csodás élmény volt, hiszen betekintést nyerhettem ebbe a világba. Volt szerencsém bejutni a backstagbe (a színfalak mögé), ahol a profi modellek készültek. Csodás ruhaköltemények, profi sminkesek, stylistok, divattervezők, újságírók, világhírű modellek és közszereplők között mozoghattam, egyszerűen fantasztikus érzés volt, régi álmom teljesült ezzel. Sőt magyar divattervezők is szerepeltek a divathéten például Szegedi Kata olyan modellekkel mint Epres Panni, vagy Palvin Barbara.

Fotó: Plichta Adrienn

Adrienn hozzátette: ha azt gondolnánk, hogy minden csak a szépségről és a divatról szólt, az tévedés lenne. Az állat- és környezetvédelem szintén nagy hangsúlyt kapott. Számos divattervező vonultatta fel kollekcióját, felhívva a figyelmet az állatok védelmére, kampányolva az állatkínzás ellen. Emellett egyre nagyobb teret hódítanak a hulladékból újrahasznosított anyagok, amelyek tökéletes alapot szolgáltatnak bármilyen kollekció elkészítéséhez legyen akár egy “street style” vagy egy magával ragadó estélyi ruha.

Fotó: Plichta Adrienn

- Mint minden hasonló esemény tökéletes alkalmat szolgál arra, hogy új embereket ismerjünk meg, kapcsolatokat építsünk ki és nyissunk a világ felé – mesélte. – Hálás vagyok, amiért pont egy ilyen ismeretség miatt volt lehetőségem részt venni egy ilyen felejthetetlen, élményekkel teli rendezvényen. Mindig segíts annak aki kéri, mosolyogj vissza, aki őszintén mosolyog rád és légy kedves, nyitott mindenkivel, aki megérdemli, mert sosem tudhatod milyen kapcsolatok születnek belőle.

Fotó: Plichta Adrienn

Adriennt lenyűgözte az olaszok temperamentuma, az életérzés, a pezsgés, az olasz nyelv varázsa és a mennyei olasz ételek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!