Boldogság, napsütés, szerelem

2019.08.10. 11:00

Még nincs vége a nyárnak! – Újabb vidám dalokat hoztunk zalai előadóktól

Korai lenne elbúcsúzni a nyártól, hiszen az augusztus még sok lehetőséget adhat arra, hogy kiélvezzük az évszak könnyedségét.

zaol.hu

Forrás: YouTube

Ha a nyárra gondolunk, a Balaton mellett többek között eszünkbe juthatnak az önfeledt percek, a nyári szerelmek, vagy akár a hosszúra nyújtott beszélgetések a csillagos égbolt alatt. Egy kicsit még tegyük félre a szeptember közeledtét és használjuk ki az augusztus hátralevő részét: ezt üzeni mostani válogatásunk a zalai előadók dalaiból.

Odett – HoldfényXpressz

„Ma már nem alszom, a Balatonparton, egy hintaágyból nézem az újholdat” – énekli Odett a HoldfényXpressz című dalban. A kérdés már csak az, hogy te kinek a társaságában tennéd meg ugyanezt?

Kocsmazaj – Most a fontos

Mint arról a nyár elején beszámoltunk, új videoklippel jelentkezett a stílusváltáson átesett Kocsmazaj zenekar. A Most a fontos! egy igazán vidám, pozitív hangvételű dal lett, amit a hozzá készített videó is tükröz.

Delta – Mese

Bizony a nyár sokak számára új szerelmet is tartogathat! A Delta zenekar Mese című dalának kedves története egy fiú és egy leány véletlenszerűnek tűnő találkozásáról téged is romantikus hangulatba hoz.

(Kiemelt képünket a Delta videoklipjéből vágtuk.)

Ha hallgatnál még nyári hangulatú zenéket, itt és itt találod korábbi válogatásainkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!