Magyarország Szépe

2023.06.16. 19:00

Élet a korona után: a családjára koncentrál a nagykanizsai Tótpeti Lili

Két év után a szakmai zsűri újra megválasztotta Magyarország Szépét a Duna Televízió gálaműsorában. Mint ismert, 2021-ben a koronavírus-helyzet kedvezőtlen alakulása miatt rendhagyó módon, zártkörű estélyen választották meg Magyarország Szépének a nagykanizsai Tótpeti Lilit. Most pedig Lili a 23 éves, Miskolcról érkezett Hacsi Boglárka fejére tette a koronát a ceremónián.

Benedek Bálint

A kanizsai hölgy életét megváltoztatta a szépségkirálynői cím, most exkluzív interjút adott portálunknak a jövőjéről, arról, hogy miként képzeli el a mindennapjait.
- Érthetően vegyes érzések kavarognak bennem, nyilván valamelyest hozzám nőtt ez a korona, szépségkirálynőként tekintenek rám - mesélte Lili. - Egyszerre voltam boldog, csalódott. De főleg boldog: ez a korszak lehetőséget biztosított arra, hogy a későbbiekben erre építkezzek. Most egy új időszámítás indul az életemben, aminek nagy reményekkel vágok neki. A lányok felkészülését végigkövetve, a 16 fős szakmai zsűri tagjaként úgy érzem, nagyon jó helyre került a korona, az új királynő gyönyörű. Szép, nívós show-t raktak össze a szervezők, sajnos nekem akkor a vírushelyzet miatt kimaradt a műsor.
A jelenleg egy kereskedelmi televízió időjósaként dolgozó Lili kiemelte: az elmúlt két év legnagyobb élményeként tekint a Puerto Ricóban megrendezett világversenyre, ahol bekerülhetett a világ legszebb 40 hölgye közé.

Forrás: Kunos Attila


- Sok mindenre megtanított a szépségverseny, az egyik az, hogy a kemény munka mindig kifizetődő - folytatta. - Bármit kitalálhatsz az életben, csak akarnod kell s tenni érte, és kellő hittel elérhetővé válik. Az életem másképp alakult volna a korona nélkül, ugyanis a modellmunkák, a televíziózás kapcsán ismeretségeket adott nekem. Ha már szó esett a tévézésről, jól érzem magam a csapatban és sokat fejlődök. A műsorvezetés mellett a nyáron egy új extrém sportot próbálok ki édesapámmal, de ez egyelőre maradjon titok. Az egyetemi vizsgák és a sok teendő után most végre szeretnék újra a családomra koncentrálni Nagykanizsán. Remélem lesz lehetőségem elutazni pihenni, kikapcsolódni és feltöltődni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában