Vidám, vicces muzsika várható

2020.03.14. 11:30

Új dalon dolgozik a Delta zenekar, legkésőbb nyár elején készül a klip is

A zenekarral kapcsolatos aktualitásokról kérdeztük Szabó Petit, a Delta frontemberét.

Németh Lilla

Pozitív gondolkodásuk a rajongók számára nem ismeretlen

Forrás: Delta zenekar/Facebook

Sok fellépésük elmarad

- Csendes feltöltődéssel és sok-sok zenekari próbával indult a 2020-as évünk. Aztán újra elindultak a bulik, amit már alig vártunk. Sajnos a március rossz híreket hozott, hiszen sok mindenkivel együtt ránk is vonatkoznak a koronavírussal kapcsolatos szigorítások, így sok fellépésünk elmarad. Viszont az egészség és a megelőzés a legfontosabb, így természetesen minden ezzel kapcsolatos szabályt betartunk – számolt be nekünk.

Új dallal készülnek, terveznek klipet is

- Pozitív gondolkodású emberek vagyunk, így a kialakult helyzetben is megpróbáljuk meglátni a jót, ha ezzel kapcsolatban lehet egyáltalán ilyet mondani. Így több időnk lesz az új dalunk elkészítésére, alakítgatására. Legkésőbb nyár elejére tervezzük a klipes megjelenést, amivel egy kicsit visszanyúlunk a „régi deltás” vonalhoz, szóval vidám és vicces dal várható.

Pozitív gondolkodásuk a rajongók számára nem ismeretlen
Fotó: Delta zenekar/Facebook

- Illetve a zenekar közös diétájának is jót tesz ez a kényszerpihenő, hiszen így most egy darabig kimaradnak az éjszakai, hajnali rendszertelen evészetek és minden más, ami az éjszakai élettel jár – tette hozzá nevetve.

Az új dal érkezéséig idézzük fel legutóbbi klipjüket, valamint annak werkfilmjét:

Petiék nemrég videóban köszöntötték fel a zalai hölgyeket nőnap alkalmából, cikkünket ide kattintva nézheted meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában