Foci

2009.03.21. 03:28

Döntően idegenben NB-s csapataink

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB II-ben a ZTE FC II. a Felcsút vendége lesz, a harmadik vonalban ezúttal csak a Hévíz játszik itthon.

Kerkai Attila

Az NB II-ben a ZTE FC II. csapata szombaton 15 órától lép pályára a Felcsút vendégeként, így azonos időpontban szerepel az első csapattal, tehát Dobos Sándor ezúttal sem számíthat visszajátszókra.

- Átalakult az együttes a télen jelentősen, hiszen az őszi alapcsapatból nyolcan távoztak - mondta Dobos Sándor a vezetőedző. - Ismét egy nagyon fiatal csapattal vesszük fel a harcot és a Felcsút személyében olyan ellenfél vár ránk, amely jóval rutinosabb a miénknél. Azt várom viszont, hogy fiatal együttesem nagy koncentrációval és erőszakos játékkal adjon ki magából mindent, s meglátjuk, hogy mindez mire lesz elég. A pontszerzésben reménykedem, de ehhez mindenképpen gólt kell lőnünk.

Az NB III-ban a Bakony-csoportban szereplő és villámrajtot vett, jelenleg második Hévíz szombaton a Soproni VSE-t fogadja és joggal bízhat az újabb sikerben. A Femat-Csesztreg ugyancsak szombaton, 15 órától a mosonmagyaróvári Motim TE vendége lesz. A két csapat tabellaszomszéd is egyben (az MTE a 6., a zalaiak a 7. helyen állnak), így izgalmas csatára van kilátás. A Dráva-csoportban a továbbra is harmadik NTE 1866 csapata szombaton (15.00) ahhoz a Beremendhez látogat, amely az utolsó előtti. Ebből kiindulva a kanizsaiak idegenből is elhozhatják a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!