Bújtatott súlykontroll

Bár eddig különösebben nem kellett a sarat dagasztanunk, azért ne legyenek kétségeink, előbb-utóbb beköszönt a locspocs, amikor is főszerephez jutnak a lábtörlők.

Magyar Hajnalka

Egyetlen háziasszony sem örül, ha a családtagok vagy vendégek behordják a lakásba a sarat, port, sárgult falevelet a lábbelijükön. Manapság lábtörlőkből is igen széles a választék, sőt, ha időt szánunk rá, akár egyénivé is tehetjük e fontos otthoni kelléket. Ízlés dolga, hogy ki mit részesít előnyben, a könnyen tisztán tartható gumi vagy műanyag sárlehúzókat, avagy a gyékényből, kókuszból, netán más természetes anyagokból készített darabokat. A rácsos szerkezetű műanyag lábtörlőnek sem muszáj unalmasnak lennie. Létezik olyan, a méhkaptárhoz hasonló szerkezetű elemekből álló lábtörlő, aminek rácsozatába borzas fejű kis kefék illeszthetők, a hatékonyabb tisztítás érdekében. Ezek a tüskés fejek ráadásul vidám színekben pompáznak, így tetszés szerinti minta is kirakható belőlük.


Akinek ideje engedi, egyéni megoldásokkal is előállhat. Szellemes ötlet például a lábtörlőbe aplikált fölösleges személyi mérleg, aminek persze csak a mutatója kandikál ki a borításból. Minden betérő akaratlanul is szembesül a súlyával, bár nem biztos, hogy ezért hálás lesz a háziaknak....



Szép otthon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!