Tehetségeket segítendő

A régió matematika és nyelvtanárai, igazgatók, szülők és diákok részvételével zajlott a Zalai Matematikai Tehetségekért Alapítvány akkreditált tehetségpontja csütörtöki rendezvénye Nagykanizsán.

Kelemen Valéria

A Batthyány gimnázium rendezvénytermében dr. Pintér Ferenc, a Zalai Matematikai Tehetségekért Alapítvány titkára a projekt szakmai vezetőjeként mutatta be az alapítvány komplex tehetségmodelljét, majd a „Nagykanizsa- Letenye- Csurgó- Zalakaros- Keszthely Ötszög Tehetséggondozási Hálózat” című program került a fókuszba.

A Tehetség Tanácsadó Műhely tevékenységéről Lőrincz Ildikó pszichológus adott tájékoztatást, azután Tóth Tekla és Nagy Máté, a Batthyány-gimnázium 11. évfolyamos tanulói mutattak be különleges, a megszokottól eltérő feladatmegoldásokat, Valahogy másképp címmel.

Az eredményesen működő területi tehetségsegítő szolgáltatások térségi hálózatának kialakításáról, s a tehetségpontokról Rajnai Gábor, a Magyar Tehetségsegítők Tanácsának Tehetségpont-koordinációs felelőse tartott előadást. 


Sikeres zalai diákok - olvassa el dossziénk cikkeit! KLIKK IDE!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!