Újabb siker: Kutyakölykök potyogtak az égből (fotókkal)

A Kutyakölykök csapata szombaton egy cigánytánccal lepte meg a zsűrit és a közönséget. A fiúk olyan fergeteges táncot lejtettek, hogy bejutottak a Csillag születik műsor negyedik középdöntőjébe, amikor is már két produkcióval kell színpadra állniuk.

zaol.hu

A Kutykölykök táncaikkal meséltek már fociról, egy vidám festőbrigádról, a második középdöntőn pedig Rejtő Jenő világát idézték meg, amivel annyira megnyerték Hernádi Judit tetszését, hogy a színésznő 10 ponttal jutalmazta a produkciót.
A fiúk december 5-én, szombaton egy cigánytánccal készültek, amit a közönség vastapssal fogadott. A zsűri ismét értékelte a fiúk fegyelmezett és szorgalmas munkáját, amivel hétről hétre újabb és újabb nagyszerű produkcióval készülnek.
A Kutyakölykök nagyon magas pontszámmal 36 ponttal térhettek pihenőre, Szirtes Tamás pedig az est első 10 pontját is odaajándékozta.


December 5-én, szombat este, a Csillag születik harmadik középdöntőjén nyolc produkció lépett színpadra, két kiscsillag azonban ismét búcsúzott a mezőnytől. Ördög Nóri múltkor nagy port kavart hajkölteményével, ezúttal inkább a visszafogott elegancia mellett dönött. Nem úgy mint Stohl András, aki megirigyelte a Nóri frizurája körüli felhajtást, és ma estére ő is hasonlót kért Hajas Lászlótól.

A zsűri megpróbálta eddig távol tartani magát a vesenyzőktől, de most már, hogy Hernádi Judit szavaival éljünk, nem bírják tovább, mert a versenyzők mostanra nagyon közel kerültek a szívükhöz, s bárki is esik ki, nagyon fogják sajnálni. A pontozótáblákat azonban most szombaton is fel kellett emelniük.
Nagy meglepetésre a zsűri által felállított sorrend az eddig megszokottakhoz képest alaposan megváltozott. Az est legmagasabb pontszámát ezúttal Csikó Szabi nevéhez írhattuk, aki Hernádi Judittól és Szirtes Tamástól is 10 pontot kapott.
A zsűri összesített pontszáma szerint a Kutyakölykök kerültek a dobogó második fokára - a Bad Boyz csapatával együtt , hiszen mindkét táncos együttes 36-36 pontot kapott.

A zsűri pontjai alapján Brasch Bence és Horváth Tamás került kieső helyre. Most először a közönség is egyetértett, és nem változtatott a zsűri sorrendjén. Így a Csillag születiktől Brasch Bencének és Horváth Tamásnak kellett búcsúznia.



Akikkel a negyedik középdöntőn is találkozunk december 12-én, szombaton:

Veres Robi MC DC
Tabáni István
Csikó Szabolcs
Kutyakölykök
Bad Boyz
Vásáry André



Forrás: Csillag születik - rtlhirek.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!