Figyelem! Új időpontban a ZTE FC - Gyirmót SE meccs

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága, illetve fegyelmi bizottsága kedden több ügyben is döntött, melyek közül kettő a ZTE FC-t is érinti.

zaol.hu

A versenybizottság  keddi döntésében hozzájárult, hogy a december 5-én (szombat) 13 órára kisorsolt ZTE FC - Kaposvári Rákóczi Ligakupa-mérkőzést a zalaegerszegi stadion műfüves pályáján (8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.) játsszák le.

A bizottság felcserélte az NB II Nyugati csoportjában november 1-jén (vasárnap) 13.30 órára kisorsolt ZTE FC - Gyirmót SE bajnoki pályaválasztói jogát, és megváltoztatta a kezdési időpontot is. A mérkőzés új helyszíne és a Gyirmót SE sporttelepe (9019 Gyirmót, Ménfői u. 59.), időpontja pedig október 30. (péntek) 16.30.

A Keleti csoportban is van egy időpontváltozás, a november 15-én (vasárnap) 13.30-kor esedékes Békéscsaba 1912 Előre SE - Mezőkövesdi SE meccs november 14-én (szombat) 13.30 órakor lesz.

Továbbá a bizottság kijelölte a Soproni Liga 11. fordulójából elhalasztott Ferencvárosi TC - Győri ETO FC bajnoki mérkőzés új kezdési időpontját. A meccs november 4-én, szerdán 19 órakor kerül lejátszásra.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága is határozatot hozott kedden. A döntés értelmében szurkolók előtt rendezhetik meg a szombati Újpest FC-MTK Budapest NB I-es mérkőzést.

A zártkapus büntetést eredetileg az előző szezon utolsó fordulójában lejátszott Újpest-Fehérvár találkozón történt szurkolói rendbontások és rendezési hiányosságok miatt kapta a lila-fehér klub.

Az újpesti együttes honlapján megjelent közlemény szerint a fegyelmi bizottság újratárgyalta az ügyet, és a korábban megállapított egymillió forintos pénzbírságot kétmilliósra emelte, s ezzel együtt eltörölte a zártkapus büntetést, továbbá az FTC elleni hazai bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendbontások miatt a fegyelmi bizottság 600 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta az Újpest FC-t.


Forrás: mlsz.hu, ujpestfc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!