Bulvár

2011.05.04. 11:05

Így izgult fel Piqué Shakirától (videó)

Gerard Piqué és újdonsült barátnője, Shakira épp egy szállodából kifelé tartottak, amikor egy szemfüles riporter lencsevégre kapta, amint az FC Barcelona játékosának felállt a férfiassága.

zaol.hu

Az újdonsült szerelmespár női tagja, Shakira a szálloda ajtajánál kacéran megsimogatta Piquét, sugdolóztak, váltottak egy csókot, s ezek után a sármos védő, ha akarta, sem tudta volna titkolni szenvedélyét a lesifotósok elől, hiszen pár pillanattal később az utcára lépve nadrágján keresztül is jól ki lehetett venni álló férfiasságát, ahogy arról az alábbi videó is tanúskodik.

Shakira és korábbi kedvese, Antonio de la Rúa (Fernando de la Rúa korábbi argentin elnök fia) januárban vetettek véget  11 éves kapcsolatuknak. Nem sokkal később elkezdtek terjedni a pletykák, hogy az énekesnő Piqué miatt szakított korábbi kedvesével, ám ekkor még tiltakoztak, azt állították, csak barátok - írja a blikk.hu. Mára már nyíltan felvállalják szerelmüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!