Bulvár

2011.04.06. 08:08

Megszületett Laky Zsuzsi kislánya, Luca

Megszületett Laky Zsuzsi (26) és férje, Dietz Gusztáv első gyermeke. Európa szépe még márciusban, pontosan nőnapon hozta világra kislányát, Lucát, akinek érkezéséről eddig csupán a szűk családi és baráti kör tudott.

zaol.hu

Zsuzsi a Blikknek elárulta, hogy bár a kis Luca a vártnál kicsivel hamarabb jött világra, a szülés mégis problémamentesen zajlott, és még a büszke apuka is példásan helytállt.
- Március 8-án, pont nőnapon érkezett meg a kislányunk. Reggel hétkor kezdődött a vajúdás, délután fél négyre meg is volt a szülés, ami az orvos szerint példaértékű volt, főleg, hogy nem kértem sem gátmetszést, sem epidurális érzéstelenítést.

- Leírhatatlan érzés volt világra hozni a kis Lucát. Guszti végig bent volt a szülésnél, és nagyon jól bírta, olyannyira, hogy végigdokumentált és -fotózott minden egyes percet – árulta el a Blikknek Zsuzsi, aki szerint kislánya igazi mintababa.

2010 novemberében mesélt nekünk Dietz-Laky Zsuzsi a terhességéről. Ide kattintva elolvashatja a cikket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!