Belföld

2009.07.17. 13:38

Kalocsán megszűnt az SZDSZ alapszervezete

Kalocsa - Az SZDSZ kalocsai szervezetének minden tagja megszüntette tagsági viszonyát a pártban a csütörtökön tartott taggyűlésen, mely azt is jelenti, hogy a rendszerváltás óta folyamatosan szabadelvű többségű önkormányzatban együtt maradnak a képviselők és függetlenként dolgoznak tovább - közölte a helyi szervezet tagjainak egyöntetű döntését pénteken Loibl László, aki a megszűnésig az alapszervezet elnöke volt.

zaol.hu

"Ezek között szerepel a helyi elnök, az ügyvivői testület tagjai, a Megyei Választmány tagjai, Török Gusztáv Andor, a város polgármestere - aki egyben a Megyei Választmány elnöke és az Országos Tanács elnökségének tagja is - és az önkormányzati képviselők" - mondta Loibl László.
    
A korábbi elnök hangsúlyozta: Kalocsán az elmúlt húsz évben folyamatosan szabadelvű többségű önkormányzat működött. 
    
"Döntésünk oka, hogy az utóbbi években kibékíthetetlen ellentétek tették tönkre a pártot és a párt politikai üzenetei beszűkültek, csak a társadalom szűk rétegét célozták meg. Az elmúlt hetek eseményei és egyes pártvezetők nyilatkozatai képviselhetetlenné tették az SZDSZ-t számunkra" - tette hozzá Loibl László.


Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!