Zenei hírek

2013.05.15. 15:57

A Nuclear Blast szerződtette le a Soulfly-t

A világ egyik legjelentősebb független lemezkiadója, a Nuclear Blast adja ki a Soulfly következő albumát. Erről a minap kötöttek megállapodást egymással.

Gyuricza Ferenc

A legendás hírű producer, Monte Conner csatlakozása óta Nuclear Blast Entertainment néven működő lemezkiadó ezzel még tovább erősítette pozícióját, a Soulfly ugyanis a modern metal egyik vezető képviselője. A Soulfly még ebben a hónapban stúdióba vonul, hogy felvegye az egyelőre még cím nélküli kilencedik stúdióalbumát. A nagylemez producere Terry Date lesz, aki korábban a Deftones, a Soundgarden és a Pantera mellett is dolgozott már.

- Nagyon izgatott vagyok a Nuclear Blast Records-zal kötött szerződés miatt - magyarázta az 1998-ban alapított Soulfly frontembere, Max Cavalera. - Ráadásul újra Monte Conner-rel fogunk együtt dolgozni, akivel több, mint húsz éve volt kapcsolatom a Roadrunner révén. A Soulfly új albumát Seattle-ben vesszük fel a híres producer, Terry Date irányításával, s még ez évben világszerte meg fog jelenni a Nuclear Blast jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik