Zene

2014.11.05. 13:30

European Music Awards - Extravagáns hip-hop királynő és sztár DJ

Az MTV EMA (European Music Awards) díjátadóját november 9-én, vasárnap este rendezik meg Glasgowban, a Hydro arénában.

A díjátadó ceremónián a világ legismertebb előadói lépnek színpadra, a háziasszonya, Nicki Minaj lesz, aki mellett olyan sztárok lépnek fel, mint a nyár egyik legnagyobb slágerét jegyző skót DJ Calvin Harris, de ott lesz a Hydro Arénában Ariana Grande, Ed Sheeran, a Little Monster című slágerrel híressé vált Royal Blood, és kanadai Kiesza is.

Nicki Minaj nem csak háziasszony lesz, de sztárfellépőként is szórakoztatja majd a közönséget. Az extravagáns hip-hop királynő az egyik legnagyobb esélyesként érkezik a díjátadóra: A legjobb női előadónak, a legjobb hip-hop énekesnek, a legnagyobb rajongótáborral bíró sztárnak és a legszexibb énekesnőnek járó szobrot is hazaviheti.

Nicki Minaj mellett olyan sztárok lépnek fel a díjátadón, mint Ariana Grande, akit hat különböző kategóriában jelöltek vagy a legjobb elektronikus zenei előadó díjra esélyes skót DJ, Calvin Harris, illetve Ed Sheeran, Charlie XCX, Kiesza, a Royal Blood brit rock duó.

A jelöltek között olyan előadók vannak, mint Katy Perry, Taylor Swift, Iggy Azalea, Eminem, Pharell Williams, vagy Justin Bieber és a One Direction.

Az egyes kategóriák jelöltjeire egyébként a díj honlapján egészen szombaton 23:59-ig lehet szavazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!