Zene

2014.07.29. 07:45

Daavid úton, útfélen

Az utóbbi időben egyre többet hallani Daavidról, a nagykanizsai énekesről. Folyamatosan televízió műsorokban, fellépéseken, és újságok hasábjain tűnik fel.

- Sokat szerepelsz a képernyőn. Milyen népszerűnek, ismertnek lenni?

- Remek érzés. Élvezem, hogy megismernek az utcán, autogrammot kérnek vagy közös fotókat készítenek. Persze mint mindennek, ennek is megvannak az árnyoldalai, semmit, így ezt sem szabad túlzásba vinni, szeretnék két lábbal a földön maradni.

- Hogyan telik a nyarad?

- Nincs okom panaszra, rengeteg felkérést kaptam, minden hétvégén folyamatosan úton vagyok. De nem csak idehaza, sokat járok Felvidéken vagy Erdélyben is.

- Hazai és külföldi közönség előtt is fellépsz.

- Keresztül-kasul járom az országot. Most már Nagykanizsa környékén is többet látni. Bízom benne, hogy hamarosan hazai rajongóim előtt is nagyszínpadra léphetek. Menedzserem, Gabriello augusztusban tárgyal újra a kanizsai rendezvények főszervezőjével. Bízzunk benne, hogy a megbeszélések pozitív irányba haladnak. A határon túli magyarok lakta vidéken is van valamilyen különös varázsa a fellépéseimnek, úgy érzem, az emberek felszabadultabban buliznak.

- Új lemezen már dolgozol?

- Természetesen igen, gőzerővel. Már néhány dal elkészült, ezek közül néhányat a közönség tesztelésére bocsátottunk a Házibuli Attilával című műsorban. A visszajelzések szerencsére pozitívak, ami örömmel töltött el. Már a felvételen a közönséggel együtt énekeltük az új dalokat. A Kocsmadal című lemezem kerül hamarosan a boltokba a Strong Records gondozásában, kicsit bővített kiadásban, melyre rákerül a kedvelt tini csapattal, a Magic of Music-kal készült közös dalom, a „Van ami fáj" is.

Címkék#Daavid

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!