Zalaszentgrót

2014.07.10. 15:30

A Zala folyón július 25-én rendezik a hagyományos flúgos futamot

Zalaszentgrót - Sok újdonság, az eddiginél is nagyobb, kétnapos buli várja a Puszika Oszika csónaktúra és flúgos futam résztvevőit július 25-26-án Zalaszentgróton.

Szabó Judit

A szervezők és ötletgazdák részéről Bangó Dezső (Oszi) arról tájékoztatott: a rendezvény új arculatot kap, látványosabb és színesebb lesz a korábbiaknál.

– A Művelődési és Sport Egyesület programjának vázát továbbra is a túra adja. A Zala folyón bárki „leereszkedhet, aki egy jó bulira, teljesítménytúrára vágyik – fogalmazott, hozzáfűzve: reményei szerint idén is sok saját készítésű járgánnyal indulnak a nevezők, akik értékes díjakat nyerhetnek.

A túra a zalabéri Zala-hídtól indul. A résztvevők Tüskeszentpéteren keresztül érkeznek Zalaszentgrótra, ahol kétnapos fesztivál kezdődik. Bemutatók és koncertek várják az érdeklődőket (fellép például a Beatrice, az Ossian, a Rouge, az Ocho-Macho és Takács Nicolas).

A túraversenyre július 20-ig lehet nevezni. A fő cél nem változott, ezúttal is a Zala folyó rendezettségéért állnak ki a Puszika Oszika résztvevői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!