Zalaegerszeg

2017.05.07. 19:12

Egy héten át ajánlásokat várunk olvasóinktól

ZALAEGERSZEG Értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak azok az olvasóink, akik segítenek eldönteni, mely zalai vállalkozóé, vállalkozásé legyen idén a „Fogyasztókért” Díj.

Zalai Hírlap

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, továbbá a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség 2010-ben döntött, hogy „Fogyasztókért" Díj adományozásával segíti a tisztességes, jogkövető piaci magatartás erősítését, az udvarias, fogyasztóbarát ügyintézést, illetve hívja fel a figyelmet a jó minőségű termékek forgalmazásának, a kifogástalan minőségű szolgáltatások nyújtásának fontosságára.

Ajánlásaikkal, később pedig szavazataikkal idén is maguk a fogyasztók, a Zalai Hírlap olvasói dönthetnek e cím sorsáról. Kérjük tehát, hogy saját tapasztalataik alapján elektronikus levélben elküldött ajánlásaikban jelöljék meg azokat a vállalkozókat, vállalkozásokat, amelyek önök szerint méltók e címre. A tíz legtöbb ajánlást begyűjtő vállalkozás nevét a Zalai Hírlapban és a zaol.hu hírportálunkon is közzétesszük, majd pedig szavazás dönt arról, hogy közülük melyikhez kerüljön idén a „Fogyasztókért" Díj. A hagyományokhoz híven ez az elismerés is a Zala megye gazdaságáért elnevezésű rendezvényen talál gazdára, melynek május 26-án ad majd otthont a Zala Megyei Önkormányzat hivatali épülete.

Egyelőre azonban még csak az ajánlásokat várjuk; kérjük, hogy az önök által e díjra méltónak tartott vállalkozás nevét és címét legkésőbb május 15-én 16 óráig írják meg nekünk a [email protected] címre.

Ezek is érdekelhetik