Zalaegerszeg

2016.03.13. 08:55

Latinok a parketten - Hétszáz táncos a sportcsarnokban

Vasárnap reggel kilenc órakor ünnepélyes megnyitóval elkezdődött a IV. Press Dance nemzetközi táncverseny a Zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban.

Arany Horváth Zsuzsa

Az éppen tízéves  megyeszékhelyi táncsport egyesület elnöke, Meretei-Simon Beáta és Balaicz  Zoltán polgármester köszöntötte a hazai versenyzőkön kívül Horvátországból, Montenegróból, Romániából érkezett táncosokat. A következő két napban késő estig gyönyörködhet a közönség a latin, hip-hop, show-dance, formációs látványtánc és más kategóriákban versengő fiatalokban.


A IV. Press Dance versenybe benevezett hétszáz táncos vasárnap délelőtt jelen lévő csoportja a versenyszámok bemutatása előtt bemelegítésként frissítő össztáncot lejtett a küzdőtéren Fülöp Milán siófoki táncoktató vezetésével, aki egyben a hattagú zsűri bíráló résztvevője is.

A zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskola növendékei a Stewardess című számot adták elő 18-an. Felkészítő tanáruk Hanzsérosné Farsang Ildikó

A verseny első felének eredményhirdetésére vasárnap fél kettőkor kerül sor, majd folytatódik a viadal, hétfőn pedig a versenykönyves táncsportolók mérkőznek a zalaegerszegi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!