Zalaegerszeg

2015.03.19. 15:35

Fogadóórákat tart a Jobbik ifjúsági tagozata

Zalaegerszeg - Miután a fiatalok részéről igény mutatkozik rá, minden hónap második csütörtökjén fogadóórát tart a Jobbik ifjúsági tagozata.

Varga Lívia

Legközelebb április 9-én 18 órától várják az érdeklődőket. Erről is beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján Stummer Attila, aki Lóránt Zoltánt váltva február óta tölti be az ifjúsági tagozat elnöki posztját. Mint fogalmazott, egyelőre az Ady utcai irodájukban elérhetőek, ám tervezik, hogy a nyár beálltával „kimennek az utcára és ott szólítják meg a fiatalokat", beszélgetést kezdeményezve jövőképükről, problémáikról. Amiben a szervezet segítséget nyújt: diákmunka, lakhatás, az iskolával, kollégiummal kapcsolatos problémák, de tanácsot adnak a szabadidő hasznos eltöltéséhez is.

Stummer Attila az eddigi munkáik közt a sikerrel zárult Wass Albert emléknapot említette, de sok pozitív visszajelzést kaptak annak kapcsán is, hogy az 1848-49-es történések tiszteletére kokárdát osztottak a városban. Következő eseményük májusban a hősök napi rendezvény lesz.

– Mivel egyre több a rászoruló, úgy döntöttünk, hogy a karácsonyi Tiszta szívvel akciónkat egész évre kiterjesztjük. Jelenleg is többeknek segítünk egyebek mellett az ügyintézésben, és vannak, akiknek hetente kétszer meleg ételt viszünk – tette hozzá Stummer Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!