Zalaegerszeg

2014.11.04. 16:25

Jön a Zeneexpressz - Az ország népszerű előadói lépnek fel

Zalaegerszeg - A hazai könnyű- és popzenei élet markáns előadói lépnek fel azon a szombat esti rendezvényen, amelynek Fásy Ádám lesz a házigazdája.

Gyuricza Ferenc

A Zeneexpressz nevet viselő show-műsort nem véletlenül azonosítja a közönség a Fásy-mulatóval, hiszen a két produkció szervesen kapcsolódik egymáshoz. Fásy Ádám 1999-ben valósította meg tervét, s állt ki a közönsége elé olyan nagyszabású programmal, amely a mulatós zene és a könnyedebb műfajok legnagyobb hazai sztárjait vonultatja fel. A Fásy-mulató rövid időn belül az ország legnépszerűbb televíziós show-műsorai közé emelkedett, majd a közönség igényének megfelelően egy névváltoztatással tovább bővült. Az immár Zeneexpresszként továbbszáguldó program a popzene irányába is nyitott, még tovább szélesítve ezzel közönségbázisát.

A Zeneexpressz az ország egyik közkedvelt utazó show-jává vált, bárhol jelentek meg, mindenhol hatalmas siker fogadta a közreműködő művészeket. Szombaton este Zalaegerszeg is részesülhet az élményből, este hét órakor a városi sportcsarnokban várja az érdeklődő közönséget a Fásy csapat.

A műsorban az ötletgazda mellett olyan közkedvelt előadók lépnek színpadra, mint a diszkó-királynő Zoltán Erika, a hamarosan új albummal jelentkező Nótár Mary, a helyi kötődésű Sláger Tibó vagy a néhai Király gyermeke, Zámbó Krisztián. Közreműködik a műsorban továbbá az Apostol együttes, a Fiesta volt énekese, Csordás Tibor, az extravagáns öltözködéséről is elhíresült Varga Viktor, a műsorvezető lánya, Fásy Zsüliett, valamint a Tajtyboy duó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!