Zalaegerszeg

2014.09.26. 17:23

Egyedül a baloldalon

Zalaegerszeg – Az MSZP egyedül képviseli a baloldali értékeket az önkormányzati választáson. Ezt Kiss Ferenc polgármesterjelölt szögezte le pénteki sajtótájékoztatóján.

Arany Gábor

Az ajánlásokat másodikként gyűjtötte össze 12 jelöltjük. Olyan személyek, akik már bizonyították jártasságukat az önkormányzati munkában, s azt, hogy valóban a városért dolgoznak.

Az MSZP és a jelölt elsőrendű célja a munkahelyteremtés, amihez a helyi vállalkozásokat támogatnák célzottan. A látványberuházások helyett olyan befektetéseket kell a városba hozni, amelyek növelik a foglalkoztatottságot. Az idősek, a kiszolgáltatottak felkarolását is megemlítetette célként, valamint a gondoskodást a jövő nemzedékéről Kiss Ferenc az elmúlt ciklus egyik legaktívabb képviselője volt, mint elmondta: a közgyűlésben közel 100 alkalommal interpellált, 550-szer szólalt fel, összesen 21 órában fejtette ki érveit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!