Zalaegerszeg

2013.06.13. 14:44

A Jobbik a Zalabaromfiról

Zalaegerszeg - Elfogadhatatlan Vigh László országgyűlési képviselő elutasító reagálása arra a felszólításra, hogy tegyen lépéseket a Zalahús Rt. elpusztítása során kárt szenvedett emberek érdekében, mondta Pete Róbert, a Jobbik zalaegerszegi szervezetének elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Szabó Judit

Mint elhangzott: Vigh László az elutasítást azzal indokolta, hogy a Zalahús Rt. magáncég volt tönkretételekor.  A Jobbik felhívta figyelmét arra a közismert tényre, hogy a Hajdú-Bét Rt. épp úgy magáncég volt, mint a Zalahús Rt. vagy a zalaegerszegi Zalabaromfi Rt. Tehát, ha az egyik cég dolgozóinak, termelőinek jár a kárpótlás, akkor a másik cég dolgozói, termelői is jogosan követelik elmaradt járandóságaikat. A Jobbik szerint az ilyen politikusi  hozzáállás miatt van ma munkanélküliség, szegénység Magyarországon, ezért pusztult el a magyar élelmiszer-  és feldolgozó ipar, fejtette ki véleményét Pete Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!