Zalaegerszeg

2009.07.14. 02:26

Az egészségvásár és a falunap találkozása

Teskánd (se) - Szombaton a településen tartották az egészségvásár programját, mely sorozat az Útlevél az egészséghez projekt részeként valósul meg, számos helyszínen.

Sinkovics Eta

Kulturális, sport- és szórakoztató programok kísér-ték a falunappal egybekötött, egészségmegőrzésre hangsúlyt helyező rendezvényt, melynek keretében ezúttal értékelték az élelmezésvezetők és szakácsok részére szervezett egészséges közétkeztetés tanfolyam és vizsgafőzés eredményét is.

Az egyéni megmérettetésben Németh András, a bocföldei általános iskola szakácsa bizonyult a legjobbnak, a kollektívák közül pedig a búcsúszentlászlói, a bajánsenyei és a zalaegerszegi Petőfi-iskola konyhája kapott elismerést.

A teskándi programok sorában ugyancsak szombaton avatták fel - a Nyugat-dunántúli Regionális Területfejlesztési Tanács 5 millió forintos támogatásával - összesen kilencmillió forintos beruházásból a parkosítással is szépített, több játszóalkalmatossággal felszerelt, megújult játszóteret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!