Szépségverseny

2009.03.23. 09:19

Szépségversenyünk tizenkettedik résztvevőjét a pénzügy, a számvitel érdekli

Zalaegerszeg - Érettségi, illetve felvételi vizsgára készül, úgyhogy jobbára tanulással tölti az idejét mostanában a 18 éves Kalászos Alexandra, szépségversenyünk tizenkettedik résztvevője.

Péter Gyöngyi

Egy éve útnak indított vetélkedőnk lassan véget ér, már csak egyetlen forduló van előttünk, az, amelynek során olvasóink, honlapunk látogatói eldöntik, ki legyen a Zala Szépe cím birtokosa.

A nagykanizsai Batthyány-gimnázium végzőse, Kalászos Alexnadra tulajdonképpen csak a játék kedvéért, hirtelen ötlettől vezérelve nevezett a megmérettetésre: aznap este, amikor fotózást tartottunk a Cola Clubban, éppen a helyszínen múlatta az időt barátnőjével. Így jelent meg fényképe a nap szépe rovatunkban, majd a januárban és februárban megismert résztvevők közül végül az ő neve mellé került a legtöbb szavazat. Szülei is büszkék rá, na meg természetesen öccse, Roland is, aki a minap elkísérte szerkesztőségünkbe.

- Reggel hét órakor csengett már a telefon, anyu testvére szólt, hogy benne vagyok az újságban, én nyertem. Eléggé meglepett, nem számítottam rá. Nagyon örültem neki. Gratuláltak a rokonok, a barátok - idézte a napot, melyen kiderült, ő lett a hónap szépe és ezzel a közelgő döntő tizenkettedik résztvevője. 


Alexandra szerkesztőségünkben, ahová öccse is elkísérte
Fotó: Pezzetta Umberto

A fiatal lányt pénteken köszöntöttük, és akárcsak elődjei, természetesen ő is átvehette a Böjte Ékszerész Kft. által készített korona formájú, cirkónium kövekkel díszített ezüstmedált és a hozzá tartozó ezüst nyakláncot, valamint az M Parfüméria 20 ezer forintos vásárlási utalványát. Ez a találkozó egyúttal remek apropót jelentett ahhoz, hogy minél többet megtudjunk Alexandráról.

- Nyelvi osztályba járok, angolból már nyelvvizsgáztam, emellett németet tanulok még. Érettségi után Budapesten szeretném folytatni a tanulmányaimat, pénzügy, számvitel az, ami érdekel - kaptuk a válaszokat kérdéseinkre. Elárulta, az érettségi vizsga nem lesz újdonság neki, hiszen angolból és infóból túljutott a próbatételen.

Szabadidejét - melyből érthető módon mostanság nem sok jut neki - legtöbbször barátaival tölti: beszélgetnek, moziba mennek, szórakoznak. Ha úgy adódik, a számítógép jelentette kikapcsolódást választja, és otthon is szívesen vackolja be magát a televízió elé, hogy filmeket nézzen. Ha sportról van szó, a futás mellett teszi le voksát, igaz, az utóbbi időben a kocogásra sem nagyon tud időt szakítani. A modellkedés lehetőségén, jegyezte meg, még sosem gondolkodott.

Szépségversenyünk finisének indulójaként nincs különösebb elvárása:

- Megnéztem a lányok fotóit, szerintem nagyon szoros a mezőny - mondta. - Majd elválik, hogyan alakul...




Klikkeljen és nézze meg, kik közül bizonyult Alexandra a legszebbnek: 
Ki lesz a Zala Szépe? - január 
Ki lesz a Zala Szépe? - február



Az eddigi nyerteseket megismerheti itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!