Sportvilág

2014.10.22. 20:51

Bajnokok Ligája - Sima Madrid-győzelmek

Szerdán újabb nyolc mérkőzést rendeztek a harmadik fordulóban a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében.

MTI

Szerdán folytatódott a BL-csoportkörének harmadik fordulója, amely után a Juventus igencsak nehéz helyzetbe került. Kikapott az Olympiakosz vendégeként, s a görögök most egy spanyol kapusra néznek istenként: hálóőrük, Roberto ugyanis mindent fogott.

A B-csoportban pedig a Real Madrid megint megcsinálta, mármint, hogy ez a forduló is róla szóljon. A Real ugyanis először győzte le, ráadásul idegenben (3-0) a Liverpoolt, CR pedig a 70. BL-gólját jegyezte ezen a találkozón. Ugyanebben a négyesben a bolgár Ludogorec tette nyílttá a csoport másik továbbjutást érő helyezéséért a harcot a Basel legyőzésével.

Csak röviden a többi mérkőzésről. A D-csoportban a Dortmund rendezett gólfesztivált a Galatasaray otthonában egy négyessel, s az Arsenallal halad rendíthetetlenül a továbbjutás felé. A C- jelű négyesben nem történtek nagy dolgok: a Leverkusen hozta a kötelező hazait a Zenit ellen, a Monaco pedig nem bírt odahaza a Benficával.

A csoport:
Atlético Madrid (spanyol)-Malmö (svéd) 5-0
Olimpiakosz (görög)-Juventus (olasz) 1-0

B csoport:
Ludogorec (bolgár)-FC Basel (svájci) 0-0
FC Liverpool (angol)-Real Madrid (spanyol) 0-3

C csoport:
Bayer Leverkusen (német)-Zenit (orosz) 2-0
AS Monaco (francia)-Benfica (portugál) 0-0

D csoport:
Anderlecht (belga)-Arsenal (angol) 1-2
Galatasaray (török)-Borussia Dortmund (német) 0-4

 

Kapcsolódó cikk:

Bajnokok Ligája: hetet rúgott a Bayern Rómában - videókkal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!