Kispályás labdarúgó-bajnokság

2019.07.21. 19:04

A Móricz Kupával hosszú távra terveznek

Idén is nagy siker volt az immár 46. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák és terek kispályás labdarúgó-bajnoksága. A városrészi műfüves mellett szurkolók tucatjai követték a szombati és vasárnapi mérkőzéseket.

Kühne László

A Bajcsai utca két csapattal indult az öregfiúk-tornán Fotó: Gergely

– Tudom, hogy a hagyományos torna a grundfoci jellegét máig nem veszítette el, és nem is szabad, hogy elveszítse – fogalmazott az eredményhirdetésen Tóth Nándor, a város alpolgármestere.

– Mi mindig itt vagyunk, és focizunk a haverokkal, akármekkora is a mezőny – fogalmazott kérdésünkre Kuzma László a Cigány utcából, aki játékosként vagy éppen szurkolóként évtizedek óta tevékeny részese a történéseknek.

A Bajcsai utca két csapattal indult az öregfiúk-tornán Fotó: Gergely

A jegyzőkönyveket vezető Dervalics György elmondta: a főrendező Kápolnás Zoltánnal együtt továbbra is hosszú távra tervez a kupával.

– Addig nincs gond – fogalmazott –, míg a meccsek után az apukák maradnak és kapura rugdosnak a gyerekekkel.

A végeredmény. Felnőttek: 1. Rozmaring utca, 2. Bajcsy-Zsilinszky. Gólkirály: Őri Martin (Rozmaring) 5 találattal. Ifjúsági: 1. Rozmaring, 2. Hunyadi tér. Gólkirály: Erdélyi Kristóf (Rozmaring) 4. Öregfiúk: 1. Bajcsai utca II., 2. Bajcsai I. Gólkirály: Szomjas Szabolcs (Bajcsai I.) 6.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában